Хаси: Ништа још није готово

Тренер фудбалера Олимпијакоса Бесник Хаси рекао је после победе његове екипе од 3:1 над Партизаном да двомеч није решен, упркос предности од два гола.

"Ја не мислим да је готово, чека нас тешких 90 минута да одиграмо, али позитиван је резултат. Не треба да заборавимо да нам је ово прва такмичарска утакмица од 30. априла. Имали смо план пре утакмице и успели смо оно што смо хтели и јако је позитивно што смо дали три гола", рекао је Хаси.

Олимпијакос је у Београду победио Партизан са 3:1 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Он је рекао да је Партизан био доминантан средином првог дела.

"Партизан је доминирао од 35. до негде 40. минута. Изгубили смо контролу над утакмицом. Јако добро смо почели, али смо брзо примили гол за изједначење. Они нису стварали 'стопостотне' шансе, а разлику је можда направило то што смо добро блокирали Партизан, да не улазе два шпица, један од њих у дубину. Отели смо им средину терена, нису могле лопте тако лако да долазе до шпица и мислим да смо ту добили утакмицу", рекао је он.

За Партизан је рекао да има веома добре фудбалере, али није желео да наведе које. Победу је посветио легенди клуба.

"Пре три дана је умро легенда клуба Танасис Бебис и ову победу посвећујемо њему и целој породици Олимпијакоса", закључио је Хаси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи