Читај ми!

Колман задовољан освојеним бодом

Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колман рекао је после ремија са Србијом да је задовољан освојеним бодом и оценио да је у Србији јако тешко доћи до бодова. Србија је одиграла нерешено 1:1 са Велсом у Београду, у шестом колу Групе Д квалфикација за Светско првенство и задржала водећу позицију у групи.

"Ово је тешко место да се дође. Србија је добар тим и да смо играли отворено претрпели бисмо убедљив пораз. Дошли смо да играмо јако, нисмо смели да играмо отворено, јер бисмо изгубили. За нас је поен сасвим добар", рекао је Колман новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Велс је ремизирао 1:1 са Србијом на гостовању у Београду.

"Овде смо пре пет година поражени 6:1 и тада смо много тога научили. Овде је увек тешко гостовање, као и у Хрватској, јер овде када играчи обуку дрес, они то осећају. Атмосфера је била одлична, публика је правила невероватну буку и то је сигурно био притисак, као да смо мало били уплашени", рекао је Колман.

Он је оценио да је Србија у обе утакмице с Велсом била боља у поседу.

"Србија је у обе утакмице показала више квалитета у поседу. Вечерас смо покушали да стиснемо Србију. Ми нисмо довољно добар тим да играмо отворен фудбал, морамо тактички да их победимо. Србија је добар тим", рекао је он.

Србија је прва на табели са 12 бодова, колико има и Ирска, Велс је трећи са осам бодова, колико има и четвртопласирана Аустрија. Грузија је пета са три бода, а Молдавија на последњем, шестом месту са бодом мање.

"Ако желимо да завршимо први морамо да остваримо четири победе до краја, ако желимо у бараж, можемо и неки реми. Србија не може све бодове да освоји до краја, имају гостовање Ирској и Аустрији. Ово је узбудљива група, у балансу је, а ми их и даље јуримо, али видећемо шта ће десити", рекао је Колман.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара