Муслин: Жао ми је што навијачима нисам подарио победу

Селектор фудбалске репрезетације Србије Славољуб Муслин рекао је да је разочаран што публици "није подарио победу" над Велсом, али да је с друге стране задовољан што се његова екипа налази на првом месту у групи.

"Жао ми је што овој дивној публици, која нам је приредила сјајну атмосферу и пун стадион нисам могао да подарим победу. Надам се да ће и следећи пут бити пун стадион и да ћемо победити", рекао је Муслин новинарима после утакмице на стадиону "Рајко Митић".

"Остали смо први и боримо се за пласман. Велики корак би направили да смо победили, али има још да се игра. Ништа није изгубљено, све зависи од нас", додао је он.

Србија је вечерас играла нерешено 1:1 са Велсом у шестом колу Групе Д квалфикација за Светско првенство.

"Као што сам најавио, утакмица је била тешка. Велс је и без Бејла показао да су добра екипа. Лоше смо кренули, али је можда и пун стадион био мало оптерећење, имали смо императив победе и моји момци нису добро кренули у утакмицу. Немам друго објашњење за лошу игру у првом делу, осим психолошког момента", рекао је он.

Мусли је оценио да је гол примљен из индивидуалне грешке и да је након тога било знатно теже доћи до резултата.

"Можда нас је та индивидуална грешка додатно омела... Било је тешко после доћи до гола, они су играли затворено, ми смо контролисали и успели да дођемо до изједначења, али нисмо после тога успели да дођемо до шансе, осим оне Митровићеве на крају", рекао је он.

Србија је прва на табели са 12 бодова, колико има и Ирска, Велс је трећи са осам бодова, колико има и четвртопласирана Аустрија. Грузија је пета са три бода, а Молдавија на последњем, шестом месту са бодом мање.

"Сатисфакција је и даље што смо и даље први. Остала су четири корака, јако тешка четири корака. У следећем мечу морамо да победимо Молдавију, а онда ћемо размишљати о осталима", казао је он.

Он је казао да екипа ради на отклањању индивидуалних грешака, за које се нада да ће нестати до краја квалификација.

Упитан да ли је веровао да ће Србија бити прва на табели после шест кола, Муслин је казао да не би узимао репрезентацију да није веровао.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи