Читај ми!

Евертон: Памтићу заувек титулу са Партизаном

Један од кључних играча Партизана Евертон Луиз рекао је да ће до краја живота памтити победу против лучанске Младости и прославу титуле шампиона Србије.

"Осећај је невероватан, јако сам срећан. Ово ми је прва титула у каријери и заувек ћу је памтити", кратак је био Бразилац.

Небојша Косовић и Немања Милетић поручили су да су црно-бели освајањем титуле доказали да су најбољи тим у земљи и да, иако су током већег дела сезоне јурили Црвену звезду, веровали да ће на крају завршити први.

Партизан је у Хумској у сјајном амбијенту пред више од 26.000 гледалаца савладао Младост 5:0 и дошао до 27. трофеја државног првака.

"Ово је остварење снова, победили смо Младост, постигао сам сјајан гол, а цела генерација ушла је у историју. Било је тешких тренутака, заостајали смо дуго за Црвеном звездом, али смо заједничким снагама комплетног тима на крају завршили први", рекао је Косовић.

О каквом се квалитету црно-белих ради најбоље говори серија од 36 мечева без пораза, нагласио је Косовић.

"Најлепши фудбал играли смо у Србији. Сада се спремамо за финале Купа против Звезде и очекујем да и у том мечу покажемо квалитет и победимо", поручио је Косовић.

Леви бек црно-белих Немања Милетић рекао је да је, упркос лошем старту сезоне, био убеђен да ће Партизан славити титулу.

"Целе године смо веровали, тренер Марко Николић нас је стално уверавао и давао нам снагу. Показали смо да смо бољи од Звезде, што најбоље говоре резултати у дербијима и да смо стигли велики бодовни заостатак", навео је Милетић.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво