Читај ми!

Србија у недељу добија шампиона у фудбалу

Фудбалско првенство Србије биће завршено у недељу, а последње коло Супер лиге одлучиће ко ће бити шампион. Најближи трофеју је Партизан, који има три бода више од "вечитог" ривала Црвене звезде и биће му довољан бод против Младости из Лучана на свом стадиону.

Младост нема мотив, пошто је победом у прошлом колу над Напретком, а поразом Радничког од Звезде обезбедила четврто место које је тој екипи донело историјски успех и пласман у квалификације за Лигу Европа.

Звезда се нада поразу Партизана и победи против Радничког на стадиону "Рајко Митић", како би одбранила титулу коју је прошле сезоне убедљиво освојила.

Црвено-бели су водили на табели српског првенство током целе сезоне, све до 34. кола и пораза од Вождовца, после ког је отишао тренер Миодраг Божовић, а дошао Бошко Ђуровски као привремено решење.

Војводина је у прошлом колу обезбедила треће место, а сезону ће завршити пред својим навијачима против Јавора, који је сезону завршио на осмом месту.

Шестопласирани Напредак ће дочекати Вождовац.

Све утакмице плеј-офа Супер лиге Србије почеће у недељу у 18.30.

Последње коло одлучиће и која екипа ће уз Нови Пазар испасти из лиге. После Новог Пазара, који је испао у претпоследњем колу, у последњем ће бити одлучено која друга екипа ће следеће сезоне играти у Првој лиги Србије.

На претпоследњем месту на табели је Металац, који има 18 бодова, три мање од Борца из Чачка.

Металац ће играти у Горњем Милановцу против Новог Пазара и ако победи надаће се поразу Борца у Сурдулици од Радника, који нема резултатски императив.

У осталим утакмицама Чукарички ће на Бановом брду дочекати Рад, а Спартак у Суботици екипу Бачке.

Утакмице плеј-аута биће одигране у недељу од 16.00.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво