Читај ми!

Ловрен продужио уговор с Ливерпулом

Хрватски фудбалер Дејан Ловрен потписао је нови четворогодишњи уговор с Ливерпулом. Тренер Ливерпула Јирген Клоп срећан је што је Ловрен продужио уговор с клубом и додао да је његово присуство од великог значаја за тим.

Овај 27-годишњи дефанзивац је 2014. године дошао из Саутемптона за 20 милиона фунти.

Ловрен је за клупски сајт казао је да верује у боље резултате Ливерпула у предстојећем периоду, као и да се нада да ће "црвени" наредне сезоне учествовати у Лиги шампиона.

"Да, дефинитивно верујем бољу будућност. Нисмо овде само да бисмо играли утакмице и да будемо ни у сред чега, јер овај тим има квалитет и једног од најбољих тренера који је освојио све могуће с Борусијом Дортмунд. Био бих глуп када бих рекао да немамо велику конкуренцију, али верујем да можемо до Лиге шампиона. Добро смо почели сезону и можемо тако да је завршимо. Борићемо се до краја да освојимо све бодове", рекао је Ловрен.

Ливерпул је трећи на табели Премијер лиге са 66 бодова, једним више од четвртопласираног Манчестер ситија и два више од Манчестер јунајтеда.

Тренер Ливерпула Јирген Клоп срећан је што је Ловрен продужио уговор с клубом и додао да је његово присуство од великог значаја за тим.

"Ловреново присуство је велико за нас на терену, али и у свлачионици. Дивна је вест што се обавезао на верност клубу до 2021. године", рекао је Клоп.

Он је казао да је жеља клуба да створи тим од талента који поседије, али и од искусних играча попут Ловрена.

"Верујем да његово време тек долази. Има све што је потребно за врхунског централног дефанзивног играча", рекао је Клоп.

Ловрен је до сада за Ливерпул одиграо 100 утакмица и постигао четири гола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво