Читај ми!

Канте најбољи играч Премијер лиге

Фудбалер Челсија Н'Голо Канте проглашен је за најбољег играча Премијер лиге у текућој сезони по избору Удружења професионалних фудбалера Енглеске. Овај 26-годишњи везиста Челсија победио је у конкуренцији саиграча Едена Азара, нападаче Тотенхема Харија Кејна, Манчестер јунајтеда Златана Ибрахимовића, Евертона Ромелуа Лукакуа и Арсенала Алексиса Санчеза.

Канте је био један од кључних играча Лестера прошле сезоне, који је на изненађење освојио Премијер лигу. Он би могао да постане први фудбалер који је с два различита клуба у две узастопне сезоне освојио првенство Енглеске, уколико Челси задржи предност до краја шампионата.

Канте је у јулу прошле године дошао у Челси, који је претходне сезоне завршио на средини табеле, а ове сезоне је готово од самог старта на врху.

Француски фудбалер је ове сезоне наступао у свим утакмицама Челсија у Премијер лиги, осим на Боксинг деју против Борнмута, када је био суспендован, и у последњих 11 минута меча против Тотенхема који се играо 4. јануара.

Другу годину заредом за најбољег младог играча Премијер лиге изабран је фудбалер Тотенхема Деле Али, док је за најбољу женску фудбалску играчицу проглашена Луси Бронз из Манчестер ситија.

Бивши капитен репрезентације Енглеске Дејвид Бекам, на свечаној церемонији у Лондону, добио је награду ПФА за допринос фудбалу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво