Читај ми!

Ивановић и Матић: Меч у Грузији могао би да буде преломан

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић изјавио је да је утакмица у Грузији преломна и најбитнија у квалификацијама за Мундијал у Русији.

"Није фраза, ова утакмица је преломна и најбитнија у целим квалификацијама. Победили смо Молдавце и победа против Грузије би добила на значају. Знамо да за нас не постоје лаке утамице, битан је само резултат и да упишемо бодове", рекао је Ивановић новинарима у Старој Пазови.

Према његовим речима, сви условно речено фаворити рачунају са максималним бројем бодова против Молдавије и Грузије.

"Овом утакмицом можемо да завршимо добар део посла. Познајем њихов тим, биће тешко. Не волим да причам о томе и говорим да смо фаворити. Ако јесмо, на терену морамо да покажемо. Меч нам доноси много и морамо да искористимо такву шансу", поручио је дефанзивац Зенита.

Матић, доскорашњи Ивановићев клупски друг у Челсију, истакао је да победа у Грузији неће измаћи уколико екипа буде поновила добре елементе игре из Велса.

"Никада не идемо на реми, ко год да је противник. Наравно, не значи да ћемо се пласирати ако победимо, има још да се игра, али ово би могла да буде преломна утакмица", био је јасан Матић и додао да прија када чује да се за њега интересује Барселона, али да је у потпуности концентрисан на обавезе у Челсију и борбу за титулу у Премијер лиги.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво