Читај ми!

И пита са месом на тикету за клађење

Резервни голман енглеског фудбалског петолигаша Сатон јунајтеда Вејн Шо одбацио је спекулације да је прекршио правила о клађењу Фудбалског савеза Енглеске када је током утакмице са Арсеналом у ФА купу појео питу. Сатон је синоћ на свом терену изгубио од Арсенала са 0:2, а корпулентни Шо је снимљен како за време другог полувремена на клупи свог тима – једе питу.

Тренер Сатона Пол Досвел је пре тога извршио све три измене и корпулентни Шо више није могао да уђе у игру, па је скокнуо до клупског ресторана по питу са месом, да мало презалогаји.

Све то је заинтересовало навијаче клуба, па и медије који су преносили утакмицу, а на крају и целокупну јавност, јер се појавила информација о чудноватом клађењу.

Једна кладионица је пре утакмице понудила квоту на то да ће Шо, који је тежак 130 килограма, појести питу уживо у програму, а Сатон је под лупом, пошто је тај резервни голман признао да је пре утакмице сазнао за квоту.

Тренер Пол Досвел је британским медијима рекао да поступак резервог голмана није приказао клуб у најбољем светлу.

"Пар момака ме је пре утакмице питало о квоти 8-1 за питу. Рекао сам да не знам, али да нисам ништа јео цео дан и да бих можда могао касније нешто да поједем. После тога сам видео квоту и хтео да се мало нашалим. Обавили смо све измене, а и губили смо 0:2", рекао је Шо за Индепендет.

У британским медијима се води полемика да ли је Шо прекршио правила ФА о клађењу, али је он рекао да ни он ни његови саиграчи нису уплатили новац.

"Мислим да је неколико људи уплатило, али нама из Сатон јунајтеда није дозвољено да се кладимо. Мислим да су неки пријатељи и неколико навијача уплатили новац, али то је била само шала због њих", рекао је Шо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво