Николић очекује добру игру и резултат против Рада

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да очекује добру игру и добар резултат својих играча у утакмици против Рада на почетку пролећног дела Супер лиге Србије.

"Ево нас на новом почетку, као да је нова сезона, јер ова пауза траје толико дуго да се све промени. Сваки почетак је тежак, а ми гостујемо код екипе Рада, коју јако ценимо. То је квалитетна екипа састављена од групе момака старијих од 30 година са међународним искуством, али и групе младих квалитетних играча", рекао је Николић новинарима на стадиону Партизана.

Фудбалери Партизана играју у недељу од 14 часова на Бањици против Рада, утакмицу 22. кола Супер лиге Србије, прву у пролећном делу првенства.

"Партизан као и у свакој утакмици тражи пут до доброг резултата и добре игре, а рецепт за то је веома добро познат. Нико више не сме да жели победу од играча Партизана, поготово у првој утакмици. Очекујем добро издање својих фудбалера, да се способности подигну на горњу границу реалних могућности и да иду преко границе бола, а све за успех тима и за добар старт првенства", навео је он.

Николић је као посебну опасност за своју екипу истакао некадашњег првотимца Партизана Николу Дринчића, као и игру из прекида.

"То је некад био наш квалитет, сада је квалитет нашег противника и ми треба да урадимо све да не дозволимо ситуацију да тај квалитет дође до изражаја", навео је он.

У првом Николићевом мандату у Партизану, екипа је два пута пролећни део шампионата почињала ремијима, па је новинаре занимало да ли би то могао бити додатни мотив пред дуел са Радом.

"Немам никакав посебан мотив због тога. Ситуација је потпуно другачија, у спорту нема прошлости. Више се и не сећам последњих 17 утакмица, а нико се неће сећати те серије у случају неуспеха на Бањици", рекао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво