Читај ми!

Челси растерао "лисице", Арсенал и Тотенхем убедљиви

Фудбалери Челсија убедљиво су са 3:0 победили Лестер, у 21. колу Премијер лиге. Тотенхем на свом терену савладао Вест Бромвич Албион са 4:0, истим резултатом Арсенал је савладао Свонси у гостима, док је Хал остварио јако битну победу за опстанак над Борнмутом од 3:1.

Стрелци за "плавце" против шампиона Енглеске били су Маркос Алонсо у шестом и 51, као и Педро Родригес у 71. минуту.

Челси је први са 52 бода, док је Лестер тек 15. на табели са 21 бодом. 


Тотенхем је до шесте узастопне победе у првенству предводио Хари Кејн са три гола, у 12, 77. и 82. минуту. Фудбалер Вест Бромвича Герет Меколи постигао је аутогол у 26. минуту.

Тотенхем је био много бољи, стварао је шансе и играо добро у одбрани, а Вест Бромвич није имао ниједну озбиљну прилику.

Екипа Маурисија Покетина је остварила 13. првенствену победу и попела се на друго место на табели са 45 бодова. Тотенхем је прескочио Ливерпул који има 44 бода, али и меч мање, пошто у недељу игра на Олд Трафорду против Манчестер јунајтеда.

Фудбалери Хала остварили су важну победу у борби за опстанак у Премијер лиги, пошто су са 3:1 на свом стадиону савладали Борнмут.

Бормут је водио од трећег минута голом Џуниора Станисласа из пенала, а потом је преокренуо Абел Ернандес у 32. и 50.

Коначан резултат у 62. је аутоголом поставио Тајрон Мингс.

Хал је још у зони испадања, али је после 21. кола са 16 бодова прескочио Сандерленд и Свонси, који су са по 15 на последњем месту енглеског првенства.

Сандерленд је на свом терену изгубио од Стоука са 3:1, док је Свонси код куће убедљиво са 4:0 поражен од Арсенала.

Стоук је већ после 34 минута водио са 3:0, уз два гола Марка Арнаутовића и један Питера Крауча. Једини погодак за Сандерленд постигао је Џермејн Дефо.

Арсенал је био убедљив у Свонсију, уз поготке Оливијеа Жируа и Алексиса Санчеса, али и аутоголове Џека Корка и Кајла Нотона.

Вест Хем је са 3:0, головима Софијана Фегулија у 68, Ендија Керола у 79. и Мануела Лансинија у 86. минуту, победио Кристал Палас на свом стадиону.

Барнли је голом резервисте Џоија Бартона у 78. минуту победио Саутемптон, за који је српски репрезентативац Душан Тадић играо до 68. минута.

Вотфорд и Мидлзбро играли су нерешено без голова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво