Севиља боља од Атлетика, Реал изашао на крај са Атлетик Билбаом

Севиља, која од доласка Хорхеа Сампаолија игра изразито квалитетан фудбал, савладала је Атлетико Мадрид на "Санчес Писхуану". Лас Палмас је постигао предиван погодак против Виљареала, али је опет поражен на Мадригалу. Реал Мадрид успео да дође до победе против Атлетик Билбаоа.

Фудбалери Севиље победили су на свом терену Атлетико Мадрид са 1:0 у деветом колу Ла Лиге, у једном од три дербија (Барселона је у суботу била боља од Валенсије).

Севиља је до победоносног гола дошла у 73. минуту, када је Лусијано Вијето кроз одбрану Атлетика проиграо Стивена Нзонзија који је, након соло продора, у ситуацији један на један савладао Јана Облака.

Атлетико је утакмицу завршио с десеторицом играча, пошто је Коке у 77. минуту добио други жути картон.

Севиља је пре гола имала две добре прилике до дође до предности, али је голман Атлетика, Облак, прво у 49. минуту одбранио ударац Самира Насрија са ивице шеснаестерца, а потом је рефлексном реакцијом у 52. зауставио ударац Вијета са око пет метара.

Виљареал је победио на свом терену Лас Палмас са 2:1. Лас Палмас је повео у 31. минуту предивним голом из волеја Кевина Принса Боатенга, после додавања Танаусуа.

Виљареал је изједначио голом из пенала Николе Сансонеа у 64. минуту, а победу домаћем тиму донео је Седрик Бакамбу у другом минуту судијске надокнаде времена.

Тим са Мадригала је остварио пету првенствену победу и поред Реал Мадрида једина је непоражена екипа у шпанском првенству ове сезоне. Лас Палмас је у последњих пет утакмица без победе.

Фудбалери Реал Мадрида победили су на свом стадиону Атлетик Билбао са 2:1. Реал је повео у седмом минуту голом Карима Бенземе, а изједначио је Мерино Сабин у 27. Победу „лос бланкосима" донео је Алваро Мората у 83. минуту, непуних 10 минута пошто је ушао у игру.

Атлетик је претрпео четврти пораз у првенству и има 15 бодова поред свог имена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво