Конте: Челси је јак "само на папиру"

Тренер фудбалера Челсија Антонио Конте рекао је да је пред његовим играчима обавеза да докажу колико вреде и да је екипа јака "само на папиру".

Челси је изгубио од Арсенала са 0:3 и претрпео други узастопни пораз, после којег је пао на осмо место на табели. "Плавци" немају победу у лиги овог месеца, а вечерас су примили сва три гола у првом полувремену.

"Од првог минута нисмо имали прави став, а играли смо против доброг тима, добро организованог у тактичком и физичком смислу. После овог пораза, знамо да морамо много да радимо. Ми смо сада јак тим само на папиру. То је увек проблем екипе а не појединачно, једног играча. Када ништа није како треба, играчу је веома тешко да одигра добру утакмицу", рекао је Конте за БТ Спорт.

Арсенал је повео после грешке играча Челсија Герија Кејхила, који је практично додао лопту Алексису Санчесу.

"Нећу да причам о томе, пошто то није добро за играча. Побеђујемо као тим и губимо као тим. Знамо да морамо много да радимо и ако неко мисли да је ова екипа спремна да се бори... Морамо да сачекамо да будемо сјајан тим, не само на папиру него на терену. То је важно", навео је италијански тренер.

Челси сада заостаје осам бодова за првопласираним Манчестер ситијем.

"Манчестер сити је веома добро почео сезону. Играју веома добро. Али важно је да гледамо шта се дешава у нашој кући, а не у другим кућама", рекао је Конте.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво