Где ће Ибра, где ће Ибра? Можда кући...

Опет је то доба године. Последњи месец пролећа и први месец лета је време без (клупског) фудбала, али никако не и без прича о фудбалу. Трансферима, то јест. А нема веће трансфер двоумице од оне која се тиче наредног клуба Златана Ибрахимовића. Сјајни Швеђанин је дао веома занимљив наговештај где би могао да настави (и оконча) своју стеларну каријеру...

Некадашњи фудбалер Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић наговестио је да би могао да направи изненађујући потез и врати се у матични Малме.

Швеђанин неће остати у Паризу и има могућност да без обештећења потпише за Малме, у којем је почео каријеру и био његов члан три године (1999-2001).

"Волим Малме и мислим да бих могао поново да играм његовом дресу. Сигурно ћу поново играти за тај клуб, само молим за стрпљење", поручио је Ибрахимовић на стадиону у Малмеу, уочи пријатељске утакмице са Словенијом (0:0).

Поред Манчестер Јунајтеда, велико интересовање за шведског голгетера показали су клубови из САД и Кине.

Иако у октобру пуни 35 година, Ибрахимовић иза себе има фантастичну сезону пошто је постигао чак 50 голова на 51 утакмици.

Ибрахимовић је после Малмеа играо за Ајакс, Јувентус, Интер, Барселону и Милан.

Наследник?

Што се тиче наследника Ибрахимовића, ПСЖ можда не мора да брине превише. Можда је он већ ту...

Омладинци клуба из престонице недавно су се пласирали у финале француског првенства победом над Сент Етјеном од 4:0. Нападач Самјуел Есенде је постигао тај последњи гол на начин који у сваком смислу показује величину његовог талента.

А и подсећа на Златана, зар не?

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво