Грујић потписао за Ливерпул

Српски репрезентативац Марко Грујић нови је фудбалер Ливерпула, саопштено је на сајту енглеског клуба.

Грујић је са Ливерпулом потписао уговор до краја сезоне 2020/21, а енглески клуб је за трансфер 19-годишњег везног фудбалера Црвеној звезди платио седам милиона евра.

Грујић ће за црвено-беле наступати до краја сезоне у Супер лиги Србије.

"Доста сам размишљао о свом наредном кораку у каријери и схватио сам да је добро да пређем у Ливерпул. Желим да играм пред навијачима на Енфилду, који су међу најгласнијима. Узбуђен сам и поносан што сам у овом клубу. Једва чекам да овде почнем с тренинзима", рекао је Грујић за клупски сајт.

Он је рекао да је разговарао са тренером Јиргеном Клопом пре потписивања уговора.

"Рекао ми је да се опустим, иако долазим у један од највећих клубова у Европи... Такође, када дођем на лето да тренирам да будем концентрисан само на терен, свој посао. Узбуђен сам што ћу сарађивати са њим", рекао је Грујић.

Грујић је оценио да ће му бити потребно неколико месеци да се навикне на стил и квалитет игре у Премијер лиги.

"Играо сам само у српској лиги и тамо квалитет није баш на нивоу Премијер лиге. Мислим да ћу се на Премијер лигу привићи после једно три или четири месеца", рекао је Грујић.

Он је додао да жели да освоји шампионску титулу са Црвеном звездом.

"Тренутно сам концентрисан на завршетак посла са Звездом... Знате, од када сам био дете, маштао сам да са мојим клубом освојим шампионску титулу, а сада смо тако близу. Желим да се посветим својој породици – Црвеној звезди, а после ћу бити максимално спреман за Ливерпул", рекао је Грујић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво