Читај ми!

Николић: Најбоља игра ове полусезоне

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да су његови фудбалери у данашњој победи над Јагодином вероватно одиграли најбољу утакмицу у пролећном делу сезоне.

"Ово је можда најтачнија и најбоља игра Партизана ове полусезоне. Организација је била скоро перфектна у сваком минуту, добар пресинг по читавом терену, акције, шансе... Ако морам да тражим замерку онда је то поново реализација, имали смо доста шанси и ситуација", рекао је Николић новинарима после утакмице у Београду.

Партизан је као домаћин головима Саше Илића и Петра Шкулетића са 2:0 савладао Јагодину у 24. колу Супер лиге Србије и тако задржао три бода заостатка за лидером на табели Супер лиге Црвеном звездом.

"Играли смо паметно и течно, и ово је модел. Никога не треба да хвата нервоза, па ни нашу публику. Не смемо себи да дозволимо луксуз да губимо главу ни у једном тренутку. Ово је Партизан какав треба да буде", казао је Николић.

Утакмици на стадиону Партизана присуствовало је око две хиљаде људи.

"Да се ја питам и да могу нешто да утичем, сваког од гледалаца који су били данас бих наградио да до краја сезоне добију бесплатне улазнице", рекао је тренер Партизана. Он је навео да ће током наредних дана више знати да ли ће повређени Милан Лукач и Данко Лазовић играти на следећој утакмици за Партизан, али да постоји велика шанса да буду у тиму.

Тренер Јагодине Младен Додић рекао је да је Партизан одиграо одлично и заслужено победио његову екипу.

"Партизан је одиграо одлично апсолутно заслужено победио. Био је у свим сегментима бољи од нас. Нису нам дозволили да дођемо до игре, нисмо имали ни пас ни прилике. Успели смо да се одбранимо у првом полувремену иако је висио гол у ваздуху, а они су повели из можда најслабије шансе на утакмици и после тога били мирни. Ово је велико искуство, мораћемо да извучемо поуке", рекао је Додић.

Партизан ће у следећем колу гостовати Напретку у Крушевцу, док ће Јагодина дочекати екипу Рада.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво