Читај ми!

Игра за Партизан, воли Звезду

Немања Радоњић можда је нова нада српског фудбала, и позив Синише Михајловића свакако то потврђује, али оно што је занимљиво код овог кадета Партизана је чињеница да он навија за Црвену звезду. Радоњић је рекао да од малих ногу навија за клуб са Маракане, али да је заволео и Партизан од кад тренира за тај клуб.

Немања Радоњић суперталентовани кадет Партизана који је недавно добио и пози селектора Синише Михајловића за пријатељски меч са Ираком. Овај играч један је од најмлађих који ће дебитовати у дресу репрезентације.

Осим талента овај играч пажњу јавности је скренуо и признањем да, иако игра за Партизан, од малих ногу навија за Црвену звезду. Радоњић је за интернет портал Спорт26 рекао да је од малих ногу био навијач „црвено белих".

" Сви у мојој породици навијају за Звезду. Када сам имао три, четири година научили су ме да је Звезда све и од тада сам навијао за клуб са Маракане. Сигурно је да сам играјући за Партизан заволео мој садашњи клуб, али и сад често одем да их погледам. Баш дуго нисам био на северу", рекао је Радоњић, између осталог, за портал Спорт26.

Осим Немање Радоњића, његов саиграч из Партизана, Андрија Живковић такође ће дебитовати на мечу против Ирака.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво