Читај ми!

Лука три и по године са Звездом

Досадашњи фудбалер Рада и млади репрезентативац Србије Лука Миливојевић потписао је уговор са Црвеном звездом на три и по године. Млади фудбалер верује у себе, Лукић сматра да је изабрао "најтежи, али најбољи пут".

Фудбалски клуб Црвена звезда потписао је уговор на три и по године с досадашњим везним играчем Рада Луком Миливојевићем.

"Част ми је што ћу носити Звездин дрес, од малих ногу сам велики звездаш. Драго ми је што сам на крсну славу Свети Никола потписао уговор", казао је Миливојевић, који ће у Звезди носити дрес с бројем 15.

Миливојевић има 20 година, а поникао је у крагујевачком Радничком, одакле је 2008. године прешао у Рад.

"Знам шта су циљеви Звезде и на свакој утакмици ћу гинути за дрес, а ако се сви буду односили према њему као ја, неће бити проблема. Мени Црвена звезда доноси много и ово ми је најбољи потез у животу", рекао је Миливојевић. На питање новинара да ли себе сматра најбољим фудбалером у Супер лиги Србије, он је оценио да ће се то "показати" и да "верује у себе".

"Верујем у себе, а показаће се да ли сам најбољи у Супер лиги или не. Упознат сам да ме је Просинечки највише тражио, драго ми је кад ме такав играч жели у тиму, а играм на истој позицији на којој је он играо, тако да ћу много научити од њега", истакао је Миливојевић.

Председник Црвене звезде Владан Лукић рекао је да је Миливојевић изабрао "најтежи, али најбољи пут" у фудбалској каријери.

"Ово је велика шанса да оствари оно што је сањао и верујем да је неће пропустити", рекао је председник Звезде на промоцији играча.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво