Пуна подршка Спортског савеза Београда

Меморијални турнир Радио телевизије Србије у малом фудбалу „Играјмо за 16“ из године у годину прераста у све значајнију спортску манифестацију и у исто време постаје све прихваћенији начин којим РТС обележава сећање на трагично настрадале колеге у бомбардовању зграде у Абардаревој 23. априла 1999. године- заједничка је оцена чланова Организационог одбора турнира на данас одржаном састанку у сали Управног одбора РТС.

Састанку Организационог одбора Меморијалног турнира „Играјмо за 16" којим преседава Звонко Јочић, директор Заједничких послова РТС присусуствовали су чланови Одбора и представници готово свих структура система РТС одговорних за предстојећу организацију Турнира.

Потврђено је да ће ове године чак 35 екипа узети учешћа у такмичењима која почињу већ 2. и 3. априла у балону „Поско Арена". Прве ће се представити екипе РТС од којих две најбоље настављају такмичење. Поред екипа РТС, играју и седам фудбалских екипа из медија, пет из дијаспоре и девет екипа по позиву. Ови тимови играју квалификационе утакмице 9. и 10. априла такође у балону „Поско Арена" у Булевару Војводе Мишића 24, осим екипа из дијаспоре које ће се представити у петак 15. априла у Центру за културу и спорт „Шумице". Финале и утакмица за треће место одржаће се у суботу 16. априла у Спортском центру „Вождовац" на Бањици.

Турнир расте из године у годину и на наше велико задовољство постаје манифестација која наилази на све већу подршку и спортске, али и јавности уопште која гаји пијетет према трагично настрадалим радницима наше куће- истакао је Звонко Јочић, председник ОО „Играјмо за 16" и додао: - Меморијал ће ове године бити одржан под покровитељством Министарства омладине и спорта, а велику помоћ и одличну сарадњу у техничкој организацији имамо од Спортског савеза Београда-истакао је Звонко Јочић, председник ОО „Играјмо за 16".

Спортски савез Београда се ове године укључио у организацију турнира и већ дао велики допринос у квалитету предстојећег догађаја.

"Обезбедили смо награде за три провопласиране екипе. Победничка ће добити седам дана у хотелу „Ловћен" на Златибору, другопласираној екипи следи пакети спортске опреме, а освајачи трећег места добиће ГПРС за аутомобиле", најавио је Светозар Станковић, представник Спортског савеза Београда. Поред поменутих награда, сарадња Спортског савеза Београда биће и у другим сегментима организације овог за све нас важне спортске манифестације меморијалног карактера.

Гледаоце финалних утакмица 16. априла у сали СЦ „Вождовац" на Бањици очекује богат и занимљив ревијални програм који подразумева учешће хора „Колибри", утакмице млађих селекција , ревијалну утакмицу између „глумачких" екипа и друга бројна изненађења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво