Меморијал "Играјмо за 16" - одржан турнир у ПЕС-у 2018

Сећање на колеге које су погинуле током НАТО бомбардовања чувамо већ 19 година играјући фудбал, а од ове године такмичимо се и у виртуелном свету.

Популарна игрица ПЕС постала је део програма Меморијала „Играјмо за 16". Београдска играоница омогућила је средства за организацију турнира, који је обухватио осам екипа са по два играча.

РТС-ов турнир у ПЕС-у добио је на значају присуством правих фудбалера. Филип Стојковић и Александар Кировски подржали су иницијативу, пошто и сами често држе џојстик.

У стварности, Манчестер јунајтед победио је Ливерпул, у дербију енглеског фудбала, али ће остати упамћено да је клуб са „Олд Трафорда" освојио овај наш турнир. Уместо Жозеа Мориња, печат шампиона у ПЕС-у ставили су Милош Јашовић и Александар Цветковић, који је и идејни творац овог такмичења.

Поред малог фудбала, баскета „3 на 3", стоног тениса и куглања, фудбал као видео-игрица, пета је спортска манифестација у Меморијалу „Играјмо за 16".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво