Репортажна кола и Техника и продукција у финалу Меморијала

После четворогодишње доминације екипа Ветерани РТС и Обезбеђење РТС, наша кућа добиће новог првака и представника у суперфиналу Меморијалног турнира РТС „Играјмо за 16" у недељу 9. априла у УСЦ "Вождовац" на Бањици. У финалу такмичења ове године пласирале су се екипе Репортажна кола и екипа Техника и продукција, а супефиналиста ће се знати после завршних утакмица предстојећег викенда.

ГРУПА "РТС"

У борбама за полуфинале екипе Повратак отписаних и Техника и продукција лакше него што се очекивало су савладале екипе Радио Београда и Спортске тако да је уследила права посластица у полуфиналним дуелима. У првом полуфиналу Техника и продукција (бивша Информатива) сасвим заслужено, после преокрета, побеђују актуелне прваке наше куће Ветеране РТС са 2-1. У другом полуфиналу драма са пеналима. Репортажна кола и Повратак отписаних после веома тврде утакмице и 1-1 у регуларном делу изводе пенале. Тим Репортажних кола иако без стандардног голмана ( играч је бранио целу утакмицу) успева да добије утакмицу на пенале и пласира се први пут у финале турнира.

После четворогодишње доминације екипа "Ветерани РТС" и "Обезбеђење РТС", наша кућа добиће новог првака и новог представника у супер финалу.

ГРУПА "ЖЕНЕ"

Почетак такмичења за жене донео је успех екипи из РТС-а. У групи "А" велики успех играчица из "Спортске РТС". Поред фаворизованих екипа ЖФК Фон и Софе једина екипа из РТС-а успела је, захваљујићи победи од 2-0 над екипом Софе, да заврши као прва у групи. Гол разлика је одлучила о пласману - Софа као друга иде у полуфинале, док ЖФК Фон завршава такмичење.

У групи "Б" најуспешнија екипа меморијала Војна Академија и Алфа универзитет играле су нерешено 0-0, па су због истоветних победа над екипом Шумарског факултета од 3-0 одлучивали пенали за позицију број 1 у групи. "Алфа" је била боља и тако изабрала у полуфиналу екипу СОФЕ, док ће Војна Академија играти са Спортском РТС.

ГРУПА "ЧУВАРИ СРБИЈЕ"

У полуфиналним дуелима ове групе тим ПС Палилуле је прокоцкао вођство од 1-0. У последњим секундама утакмице голман Саша Милић (Ватрогасна бригада) је просто угурао лопту у мрежу и изједначио на 1-1. Уследило је извођење пенала где је поново Саша Милић бриљирао и тако одвео Ватрогасце у финале где их чека екипа "ИПА Београд" која је сигурном игром савладала екипу БИА.

ГРУПА "МЕДИЈИ"

Велика победа Српског телеграфа над прошлогодишњим победником ове групе - екипом Танјуг резултатом 6-1 и улазницом за прво финале ове екипе. У другом полуфиналу бивши првак меморијала РТ Војводине је са расположеним Жељком Миљанићем, стрелцем сва 4 гола, савладала госте из РТВ БН.

ГРУПА "ПРИЈАТЕЉИ"

Изненађујуће високе победе УВФК Београда и Аеродрома Никола Тесла над екипама Агенције за борбу против корупције и Српске. Аеродром веома расположен ове године, док УВФК Београда са Немањом Вучићевићем обећавају одлично финале ове групе.

ГРУПА "ПАРТНЕРИ" 

Поско Арена веома сигурна против Г4С, док је Завод за спорт и МС РС на пенале избацио прошлогодишњег победника ове групе, екипу Треф спорта. Завод је прокоцкао вођство од 3-0, затим је Треф спорт промашио пенал за пролаз у финале, да би на крају Завод славио у веома грубој утакмици са црвеним и жутим картонима.

Oвде можете погледати резултате "РТС"
Oвде можете погледати резултате "ЖЕНЕ"
Oвде можете погледати резултате "ЧУВАРИ СРБИЈЕ"
Oвде можете погледати резултате "МЕДИЈИ"
Oвде можете погледати резултате "ПРИЈАТЕЉИ"
Oвде можете погледати резултате "ПАРТНЕРИ"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво