Рукометни савез кажњен са 15.000 евра

Европска рукометна федерација (ЕХФ) казнила је Рукометни савез Србије новчаном казном од 15.000 евра и забраном организовања турнира за националне тимове јуниорских категорија у трајању од две године, преноси Кошев.

Одлука је донета због отказивања мартовског квалификационог турнира за јуниорке на коме је требало да учествује и селекција Косова.

У образложењу одлуке се наводи да би Србија пола новчане казне требало да плати одмах, а другу половину током две године колико ће РСС бити на "условној".

ЕХФ је саопштио и да је узео у обзир безбедносне ризике које је Србија навела као разлог за отказивање меча, али је оценио да је утакмица могла да буде одржана, да је и сам
ЕХФ разматрао евентуалне безбедносне ризике.

Србија има седам дана да уложи жалбу на ову одлуку.

Јуниорске селекције Србије и Косова требало је у Ковилову да одиграју утакмицу 23. марта, али је одлуком министра унутрашњих послова Небојше Стефановића утакмица отказана из "безбедносних разлога".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво