Читај ми!

Рукометашице стале у осмини финала, Црна Гора боља од Србије

Рукометашице Црне Горе савладале су селекцију Србије са 31:29 у осминифинала Светског првенства у Немачкој. У четвртфиналу Црногорке ће се састати са селекцијом Француске која је савладала Мађарску са 29:26.

Рукометашице Србије су повеле на старту меча, али су Црногорке сустизале предност у првих десетак минута, да би потом повеле и затим константно увећавале предност до 14:9, са колико се отишло на паузу у полуврену.

У наставку утакмице селекција Србије није успела да нађе тактичко решење за расположене супарнице из Црне Горе које су одржавале разнику до краја меча и пласмана у четвртфинале.

Рукометашице Црне Горе у четвртфиналу ће се борити са селекцијом Француске која је надуграла Мађарску са 29:26.

Ток утакмице:

18. 53 - Крај утакмице. Црна Гора је у четвртфиналу Светског првенства. Рукометашице Србије нису успеле да у финишу меча анулирају велику предност коју су Црногорке обезбедиле још у првом полувремену.

18.49 - Три минута пре краја утакмице репрезентативке Србије успевају да смање предност Црне Горе на три гола разлике. Улазница улази у драматичну завршницу.

18.41 - десетак минута пре краја селекција Србије успева да умањи разлику на три гола предности за Црну Гору. Тренутно је 27:24, а наше рукометашице освајају лопту.

18.30 - И у наставку утакмице Црногорке успевају да одрже темпо из првог полувремена што им омогућава да одрже стечену предност и тренутно воде са 23:17.

18.20 - Почело је друго полувреме сусрета селекције Србије и Црне Горе у осмини финала Светског првенства.

18.04 - Завршено је прво полувреме у коме су доминирале рукометашице Црне Горе које су на одмор отишле са предношћу од 14:9.

17. 57 - Селектор Црнр Горе је затражио тајм-аут при вођству од 12:7, још нешто мање од шест минута до краја.

17.53 - Марија Обрадовић привремено напушта терен због повреде, а селекција Србије после 20 минута игре губи да 11:5.

17.46 - Одбрана рукометашица Србије не успева да нађе решење и заустави расположене Црногорке које настављају да увећавају предност до 7:3 у петнаестом минуту утакмице.

17.42 - Црногорке појачавају одбрану, освајају лопте и у два контранапада долазе до предности од 5:3. Селектор Србије је узео тајм-аут.

17. 40 - Равноправан дуел током првих десетак минута игре, тренутни резултат 3:3. Рукометашице Србије су на почетку меча пропустиле два напада, а потом повеле и успевале да одрже предност од једног гола, а Црногорке су је сустизале током наредних напада.

17.30 - Почео је дуел селекција Србије и Црне Горе у Магдебургу за пласман у четвртфинале турнира и корака од битке за медаљу у Немачкој. Први напад има тим Србије.

17.26 - У току је интонирање химни Србије и Црне Горе.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво