Читај ми!

Бабић: Морамо да се саберемо и узмемо медаљу

Селектор рукометне репрезентације Хрватске Жељко Бабић рекао је да његова екипа мора да се сабере после пораза у полуфиналу Светског првенства од Норвешке и да се из Француске врати са медаљом. Селекција Хрватске ће се за бронзу борити против Словеније у утакмици која се игра вечерас од 20.45.

"Нема ту велике филозофије, дошли смо близу, имали седмерац у последњој секунди, али нисмо погодили. Играли смо на свом максимуму целу утакмицу, борили смо се и јако сам поносан на своје момке, али смо несрећно изгубили", рекао је Бабић, преноси Хина.

Рукометна репрезентација Хрватске изгубила је синоћ у Паризу од Норвешке у полуфиналу Светског првенства после продужетка са 28:25.

Хрватска је имала шансу да победи, али је Златко Хорват у последњој секунди регуларног дела промашио седмерац за победу. "Ватрени" су у првом продужетку водили са два гола разлике, али је Норвешка изједначила и у другом преокренула резултат.

"Морамо да се саберемо и да пробамо да освојимо бронзу која би нам пуно значила. Биће тешко, Словенија је имала дан одмора више, али понављам, покушаћемо све да освојимо ту медаљу", казао је Бабић.

Норвежани ће у финалу играти против домаћина и браниоца титуле Француске, док ће се Хрватска за бронзу борити против Словеније.

"Тужан сам и немам речи, али сам уједно и поносан на борбу коју смо показали, стварно смо отишли крвавих колена с терена. То је спорт, некад погодиш, некад не... Хорват је наша мала машина, одиграо је турнир феноменално, али ето, Бог га није наградио. Даћемо све до себе да из Француске одемо с бронзом", казао је рукометаш Хрватске Домагој Дувњак.

Утакмица за бронзу игра се вечерас од 20.45, а финале је на програму у недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво