Прибој спреман, чека се потврда Чајетине

Тек што је завршена 13. бициклистичка трка Београд - Бањалука, Бициклистички савез Србије приводи последње припреме пред 59. трку Кроз Србију.

Величанственом победом Пољака Павела Франчака на трци Београд - Бањалука, крунисан је одличан рад и феноменална сарадња нашег и бициклистичког савеза Републике Српске, али челници домаћег бициклизма се ту не заустављају.

После Источног Сарајева, Прибоја, Мионице и Пожаревца који су већ потврдили домаћинство етапа на трци кроз Србију, челници трке предвођени Владимиром Куваљом обавиће разговоре и са водећим људима Општине Чајетина која је заинтересована за домаћинство етапе на нашој најпрестижнијој трци.

Западна Србија постаје база српског бициклизма на овогодишњој трци, која ће се возити од 5. до 9. јуна.

Прибој обавља последње припреме пред циљ друге и старт треће етапе.

Лазар Рвовић, председник Општине Прибој, нагласио је да се Прибој већ доказао као добар домаћин трке Кроз Србију и да се увелико ради и улаже у подизање туристичких капацитета, како би Прибој био што погодније место за припрему спортиста и велика медјународна такмичења. 

Оно што је по Рвовићевим речима још битније, прошле године у Прибоју је виђена изванредна организација Медјуопштинских спортских игара, а ове године желе да постану и најбољи домаћини трке Кроз Србију после одлично организованог шампионата у рафтингу који је одржан пре само неколико седмица.

Баш као и Прибој, и Општина Чајетина препознала је бициклистичку трку кроз Србију као прилику за промовисање својих туристичких потенцијала љубитељима бициклизма из 30 светских земаља. Прибој своје природне лепоте и туристичке потенцијале из године у годину подиже на виши ниво како би спортисти имали што боље услове за такмичења.

У наредним данима, биће познато да ли ће једна од етапа на овогодишњој трци кроз Србију стартовати или ће се завршити и у Чајетини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво