Девојчице региона на такмичењу у синхроном пливању

Друго регионално такмичење у синхроном и уметничком пливању за пливачице узраста од осам до десет година "Нестлe здраво растимо Synchro Stars 2019" одржаће се 14. априла на базену у Спортском центру "Нови Београд". На такмичењу ће учествовати девет клубова са 100 такмичара, а осим деце из Србије учествоваће и гости из Бугарске. Улаз је слободан за све заинтересоване посетиоце.

Домаћин такмичења је вишеструко награђивани Клуб за синхроно пливање "Нови Београд".

Синхроно пливање је необичан спој пливања, акробатике и балета. Када једном уђу у базен, девојчице откривају потпуно нови свет састављен од мелодија, грациозних покрета и емоција. То је спорт који се брзо заволи и који стално инспирише.

Иако релативно мало познат код нас, због многобројних бенефита за развој деце, овај спорт у последње време постаје све популарнији, тако да осим девојчица све више синхроним пливањем почињу да се баве и дечаци.

"'Нестле здраво растимо Synchro Stars 2019' ишчекујемо са великим узбуђењем и поносни смо што смо успели да га организујемо већ другу годину. У припреме за такмичење уложили смо много труда и енергије, а од великог значаја била је подршка пријатеља и спонзора који су препознали квалитет и значај овог спорта за психофизички развој деце и помогли нам у нашој визији да синхроно пливање приближимо што већем броју људи. Девојчице из нашег клуба дале су све од себе како би што боље увежбале кореографију и нестрпљиве су да наступе пред многобројном публиком и покажу своје интересантно умеће. Остаје само да сачекамо финалне резултате, али надамо се најбољем", рекла је Оља Милићевић Миливојевић, кореограф и председница Клуба за сихнроно пливање "Нови Београд".

Такмичење у синхроном пливању се реализује уз подршку Савеза за синхроно пливање Србије, Савеза за синхроно пливање Београда и Градског секретаријата за спорт и омладину под покровитељством Града Београда.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво