Почиње Отворено првенство Србије у пливању

На базену СЦ „Нови Београд” током викенда, од 15. до 17.03. одржаће се Отворено првенство Србије „Сербиан Опен 2019“, највеће и најзначајније пливачко такмичење у земљи и региону. Улаз за публику је бесплатан, а организатори су позвали све љубитеље спорта да дођу и подрже наше репрезентативце у њиховим настојањима да обезбеде норме за предстојећа првенства како би представљали нашу земљу на најпрестижнијим такмичењима на свету.

Ово такмичење се налази у календару европске (ЛЕН) и светске (ФИНА) пливачке федерације и квалификационо је за предстојеће светско првенство које ће се у јулу ове године одржати у Гвангжуу у Јужној Кореји, за европско првенство које ће се одржати у децембру у Глазгову у Великој Британији као и за Олимпијске игре 2020.

Током три дана на такмичењу ће се надметати преко 500 најбољих пливача и пливачица из БиХ, Бугарске, Грчке, Либана, Северне Македоније, Пољске, Русије, Словеније, Турске, Украјине и Србије.

Током 3 дана, од 15. до 17.03., такмичења ће се одвијати у 6 делова у индивидуалним дисциплинама и штафетама.

Улаз за публику је бесплатан, а организатори су позвали све љубитеље спорта да дођу и подрже наше репрезентативце у њиховим настојањима да обезбеде норме за предстојећа првенства како би представљали нашу земљу на најпрестижнијим такмичењима на свету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво