Кукољ: Пружили смо публици спектакл

Александар Кукољ говорио је за РТС о наступу на Гран прију у Хагу, где је освојио златну медаљу.

Александар Кукољ је освојио златну медаљу на Гран прију у Хагу, пошто је у финалу ефектно савладао светског шампиона из Шпаније Николоза Шеразадишвилија. 

Кукољ се у Хагу борио савршено. Сваку указану прилику преиначио је у своју корист и свих пет противника савладао је пре истека борби. 

"Сваку борбу сам завршио пре краја, пре истека четири минута. Мој противник у финалу, светски шампион Шпанац, све своје бобе до финала је добио ипоном, тако да мислим да смо публици приредили спектакуларан џудо дан, доста материјала за уживање", рекао је Александар Кукољ за РТС.

Александар је провео најмање времена на татамију баш у финалу, иако је за противника имао џудисту који недавно на Светском првенству у Бакуу освојио златну медаљу. 

"Био сам сигуран да финална борба неће бити досадна, међутим десило се да сам га релативно брзо победио ефектним бацањем", рекао је Кукољ.

Српски борац је овим успехом, сакупио 14. медаља са великих такмичења, од тога има шест златних одличија. Кукољ је недавно освојио две бронзе на Гренд слему у Абу Дабију и Светском војном првенству у Рио де Жанеиру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара