МОЛ лига: Савладани Титани из Секешфехервара

ХК Београд - Фехервари Титанок 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Хокејаши Београда су у претпоследњем овосезонском наступу на свом леду остварили победу над гостима из Секешфехервара која им оставља право на наду да могу да изборе улазак у плеј-оф.

Први гол на утакмици постигнут је тек у 35. минуту када је Димитрије Филиповић одлично упослио Данијела Деспотовића који је потом савладао голмана гостујуће екипе Адриена Лемаја.

Мреже су мировале до самог краја меча када гостујућа екипа повлачи голмана са леда како би добила играча више и тако евентуално дошла до изједначења. Уследио је велики притисак мађарског тима али Самир Салији успева да пресече једно додавање гостујућих играча, исклизава у контра напад и погађа небрањену мрежу Титанока за коначних 2:0.

Треба истаћи и сјајну партију голмана Алексеја Трифонова који је са 33 одбране по други пут ове сезоне оставио своју мрежу нетакнутом.

Последњу утакмицу у лигашком делу сезоне Београђани играју вечерас против Челичних бикова из Дунајвароши. Сусрет почиње у 18 часова а улаз ће бити слободан за све гледаоце који понесу неки одвени предмет као помоћ социјално угроженим суграђанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво