Promocija prvog albuma Danice Krstić

U četvrtak, 26.10.2017. godine, u Kamenoj sali Radio Beograda - Hilendarska br. 2, sa početkom u 13 časova, održaće se promocija prvog albuma Danice Krstić, " Pod gorom se šetalo devojče "

  

 

    Svoje prve muzičke korake Danica Krstić načinila je sa šest godina. Prvi javni nastup imala je sa Biljom Krstić i od tada počinje jedna prelepa bajka koja i dan danas traje. Osvajač je mnogobrojnih nagrada na našim prostorima, čime je skrenula pažnju ljudi iz RTS-a koji joj daju nesebičnu podršku u građenju umetničke karijere.

    Svoj album prvenac izdala je u saradnji sa PGP RTS-om pod nazivom " Pod gorom se šetalo devojče ". Student je treće godine Muzičke akademije, smera etnomuzikologije. Nastupala je u mnogim zemljama širom sveta, gde je svoju zemlju uvek prestavljala na najbolji način.  

    Skromna, obrazovana, talentovana, jedan od najleših vokala na našim prostorima - jednom rečju Danica Krstić. 

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 24. okt 2017, 19:35) - Tradicija [neregistrovani]

Podrška

Da je sreće da ova naša zemlja ima mnogo Danica Krstić.Naša bi deca odrastala uz takvu vrstu muzike koja nas vezuje za naše korene.Koliko znam Danica jedino nastupa na RTS-u i ista ta kuća ima privilegiju da "ima" Danicu. Podrška RTS-u jer prepoznaju mlade i prave umetnike.