Zoran Kalezić - Pola veka sa muzikom

Zoran Kalezić obeležio 50 godina karijere i predstavio novi dvostruki album

 

Pevač narodne muzike Zoran Kalezić obeležio je 24.02.2016. godine u Radio Beogradu pola veka karijere novim albumom simbolično nazvanim " 50 godina života sa muzikom ". Uz veliki broj kolega (Vera Matović, Snežana Đurišić, Aco Pejović .....) i predstavnika medija, Kalezić je predstavio dvostruki disk sa numerama sa koncerta " Kotrlja se život ", održan pre 14 godina u Domu Sindikata u Beogradu kao i pet novih pesama. Na svečanosti su predstavljeni i spotovi za duet sa Halidom Bešlićem " Noćne ptice " i " Umjesto molitve za daleku ".

Povodom jubileja, Direktor PGP RTS Radmilo Cvijović uručio je plaketu poznatom pevaču, dok je ispred Udruženja estradnih umetnika i izvođača Srbije nekadašnjem predsedniku tog udruženja plaketu uručio kompozitor i aranžer Ljubo Kešelj.

" Hvala svima koji su radili na ovom projektu, ali iskreno ja sam najviše radio "- rekao je Kalezić, koji se zatim osvrnuo i na početak karijere. " Protiv volje roditelja sam napustio Crnu Goru i posvetio se muzici. Rođen sam da se bavim muzikom, a ne da budem dobro dete i radim šta drugi hoće. Uvek sam radio ono što želim. Beograd je zavičaj mog života, karijere, pesme, radosti i muke ''.

Kalezić je nagovestio da će održati solistički koncert u Beogradu i zahvalio svima koji ga podržavaju.

 

broj komentara 0 pošalji komentar