Održana promocija trostrukog kompakt diska Zorana Kalezića

"Za sve što smo bili..."

Trostrukim kompakt diskom pod nazivom „Za sve što smo bili..." PGP RTS obeležava četiri decenije umetničkog rada jednog od najpopularnijih narodnih estradnih muzičara na prostorima nekadašnje Jugoslavije - Zorana Kalezića. Gotovo 60 najboljih pesama u karijeri na jednom mestu, među njima stari ali i novi hitovi Kalezića, nalaze se na ovom izdanju naše kuće koje izaziva veliko interesovanje javnosti.

Na promociji kompakt diska Zorana Kalezića danas u prostorijama Radio Beograda njegovi brojni prijatelji, saradnici, kolege i novinari - poštovaoci bogatog opusa ovog vrsnog estradnog umetnika, imali su posle dugo godina priliku da se zajedno sa autorom prisete brojnih uspomena koje mnoge od nas vezuju za jedinstven glas i melodije koje potpisuje Kalezić.

O Kalezićevom plodonosnom višedecenijskom radu za PGP RTS, ostvarenim i neostvarenim mogućnostima, novim pesmama i izazovima, ali i o njemu kao čoveku velike i emotivne duše na promociji su govorili Miša Mijatović, urednik PGP-a za narodnu muziku, kompozitori Rade Vučković i Aca Stepić, i Merima Njegomir, odgovorni urednik narodnih redakcija Muzičke produkcije i PGP RTS.

Bogatu profesionalnu biografiju Zorana Kalezića možete pogledati ovde.

broj komentara 0 pošalji komentar