Zdravko Čolić dobitnik nagrade "Kemal Monteno"

Zdravko Čolić ovogodišnji dobitnik AMUS-ove nagrade " Kemal Monteno "

 

    Zdravko Čolić ovogodišnji dobitnik AMUS-ove nagrade " Kemal Monteno" koja se dodeljuje za najbolja umetnička dostignuća i autorsko stvaralaštvo u području zabavne odnosno popularne muzike.

    Zbog poslovnih obaveza, aktuelne skandinavske turneje i snimanja spota u Portugaliji, Čolić nije bio u prilici da prisustvuje sinoćnoj ceremoniji dodele nagrada u sarajevskom Domu mladih a publici i prijateljima zahvalio se video porukom u kojoj je pored ostalog rekao: 

" Dragi prijatelji, hvala na nagradi. Lijepo je što se čuva sjećanje na našeg Kemu, koji je bio moj veliki prijatelj i saradnik. Sve Vas srdačno pozdravljam "

    Koncertom u Geteborgu 24.marta Zdravko Čolić je otpočeo svoju skandinavsku turneju u okviru promocije albuma " Ono malo sreće ". Do koncerta u Malmeu zakazanog za 7.april, pevač koristi priliku da u Lisabonu snimi spot za pesmu sa aktuelnog albuma " Tebe čuvam za kraj ", autora Miroslava Rusa za koju je aranžman uradio Nikša Bratoš. Emotivna balada je već osvojila mnogobrojnu publiku širom regiona koja sa nestrpljenjem iščekuje i ekranizaciju pesme.

    Zdravko Čolić nastavlja skandinavsku turneju koncertima u Malmeu (7. april), Stokholmu (14.april), Horsensu (21. april).

broj komentara 0 pošalji komentar