Nastup Đorđa Čavića u studiju M

Tradicionalni prolećni nastup u studiju M. u Novom Sadu, 16.maja 2017.godine, s početkom od 20 časova

  

    Kantautor Đorđe Čavić održaće tradicionalni prolećni nastup u studiju M. u Novom Sadu, u utorak 16. maja, s početkom od 20 časova. Čavić će predstaviti kompozicije s nedavno izdatog albuma " Tamburaški štim " u izdanju PGP RTS, a premijerno ćemo čuti i novu pesmu koju će izvesti gošća na koncertu Danka Stojiljković, u pratnji Velikog tamburaškog orkestra RTV, sa kojim je i snimio ovaj album.

    Nastup je u okviru javne radijske emisije " Pesmo, srce mi ogrej " koja postoji već 2 decenije i kroz koju su prošli mnogi značajni umetnici iz celog regiona. Emisiju vodi i uređuje gospodin Jovan M. Jovanović i direkno će se prenositi na talasima radio Novog Sada 1, a ulaz je slobodan.

" Posle mnogo nastupa sa VTO, naše zajedničko muziciranje je jednostavno sazrelo i rešili smo da to i zabeležimo. Tako je nastao album " Tamburaški štim " sa obradom velikih pop hitova, ali i mojim autorskim pesmama sa kojima sam nastupao po festivalima tamburaške muzike. Upravo taj repertoar ćemo i izvesti na ovom nastupu " - rekao je Đorđe Čavić pobednik  "Zlatne tamburice" 2015. godine sa pesmom " Bećarski ponedeljak" i autor čuvene himne   "Tamburica fest ", te predivne kompozicije " Lepa Novosađanka".

 

Foto : Aleksandar Milutinović

broj komentara 0 pošalji komentar