Srbija na vezi, RTS Svet, 18.55

Gosti u studiju biće pomoćnik ministra za sport Darko Udovičić, Miša Stojanović, predsednik Komisije za dijasporu pri SSS, Milan Božić, predsednik skijaškog saveza naše zemlje, glumica Ana Sakić i Ansambl "Renesans". Budite sa Srbijom na vezi!

O aktivnostima u međunarodnoj saradnji i nedavno održanom, a najposećenijem Međunarodnom sajmu sporta, govoriće pomoćnik ministra za sport Darko Udovičić.

Kako opredeliti sportske talente srpskog porekla za mnoge sportove u Srbiji, klubove i reprezentaciju, kako se razvijamo u skijaškim sportovima i zašto u vrhunskim redovima vredi imati talente našeg porekla, govoriće Miša Stojanović, predsednik Komisije za dijasporu pri SSS i Milan Božić, predsednik skijaškog saveza naše zemlje.

Da li je bolje biti glumica u Holivudu ili u Srbiji, da li je želela da ode i zašto je sada u Srbiji, utiske i iskustvo prenosi Ana Sakić, mlada glumica koja iza sebe ima već 33 snimljena filma, od toga 5 u američkoj produkciji.

Ansambl "Renesans" pedeset godina oplemenjuje muzičku scenu Srbije, kao jedinstven sastav kako po žanru, tako i po kostimima i načinu muzičkog interpretiranja, te izvođenja na sceni.

Urednice Jelena Đorđević Popović i Tatjana Adamović

Realizacija Ernestina Gligorijević

broj komentara 0 pošalji komentar