Krstarenje s dobrim razlogom

Humanitarna organizacija "Naši Srbi" organizovala je u Čikagu "Krstarenje s razlogom", tokom kog su prikupljena finansijska sredstva za pomoć ugroženim srpskim porodicama. Predsednica ove organizacije, Keti Fenslou, već godinama pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

Predsednica Humanitarne organizacije „Naši Srbi" Keti Fenslou, pozvala je sve da daju donacije za određene projekte i familije na pojedinačnim tablama.

Ona je inače, ove godine, dobila Orden Svetog Save, koji joj je u patrijaršiji, u Beogradu, uručio patrijarh Irinej. Svi su bili vrlo zadovoljni ovim programom.

„Sve je puno, morali smo da neke ljude i da odbijemo. Ovakve programe na brodu sam radila i u prošlosti, a i ovog puta imamo odlične projekte", rekla je Keti Fenslou.

Pored Srba, na krstarenju je bilo i Amerikanaca koji su rekli da im je bila čast što su na tom skupu i da im je bliska srpska kultura, da imaju puno srpskih prijatelja od kojih su i saznali za krstarenje.

Na kraju druženja, Keti Fensou je objavila da je ispunjen cilj, jer je za 3 sata skupljeno 25000 dolara, i pozvala sve na još jedan takav događaj sledeće godine.

broj komentara 0 pošalji komentar