Arno Gujon gost bečke "Prosvjete"

"Prosvjeta" iz Beča organizuje edukativnu tribinu o unapređivanju kulture govora, 23. novembra i poziva na svečanosti povodom 800 godina autokefalnosti SPC, koje će biti održane od 6. do 8. decembra u Beču.

23. novembra u prostoru Udruženja Srba u Austriji, (Thaliastrasse 87, 1160 Wien) "Arno Gujon i prijatelji - Karavan kulture govora", besplatna edukativna tribina o unapređivanju kulture govora. Predavači: Arno Gujon, humanitarni radnik, Slobodan Roksandić, master komunikolog, moderator - Srđan Mijalković, predsednik "Prosvjete".

Od 6. do 8. decembra 2019. u Beču: Srpska pravoslavna crkva-Eparhija austrijsko-švajcarska i Srpsko prosvjetno i kulturno društvo „Prosvjeta" Austrija pozivaju na svečanosti proslave 800 godina autokefalnosti SPC koje će se održavati od 6. do 8. decembra 2019. u Beču.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво