60 uzbudljivih godina: "Veselo veče", RTS Svet, 21.55

Kako uraditi šou na temu "Humor na televiziji u poslednjih 60 godina"?

Možda bi Big Lale atmosferu starih šou programa mogao da vrati glumeći "dim mašinu". Da iz usta uzbaci gomilu dima da dobijemo estetici! Možda da izvodi trikove za vreme dosadnih razgovora dvojice Smederevaca - Bode Ninkovića i voditelja Milana Popovića da publika ne bi prebacila kanal? Ako voditeljka Jelena Đorđević Popović i momci iz Sedmorice mladih povedu Dejana Patakovića, koji je stvarao scenario za Biljanu Ristić i mnoge šou programe Televizije Beograd, onda bi se naljutili majstori filmskog humora, jer smo pozvali samo TV autore!

Da li bi došao Dušan Kovačević da prizna da je Ilija Čvorović ipak bio u pravu? Mada, sigurnije je ne pričati mnogo, već pustiti inserte kako Gidra "tera" bez kočnica ili kako Bata Stojković skače u reku! Opet, Rahela Ferari, Radmila Savićević, Čkalja... kako da sve stane u sat i po?

Mnogo je dilema. Još nismo odlučili kako će se sve do kraja odigrati.

Reditelj Petar Stanojlović

Voditeljski par Jelena Đorđević i Milan Popović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара