OSSI i PKS u nemačkom programu „Migracije za razvoj“

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu i Privredna komora Srbije učestvuju u programu „Migracije za razvoj“ koji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) pod okriljem Centra za međunarodne migracije i razvoj (CIM) i uz podršku Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj SR Nemačke.

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ) u okviru projekta „Migracije za razvoj", a u saradnji sa Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu, 01. decembra 2017. u Minhenu, organizuje okupljanje srpskih studenata u Nemačkoj, pod nazivom Better links, stronger opportunities. Networking of Serbian students in Germany.

Pod naslovom Saradnja dijaspore i zemlje porekla: Dijalog sa srpskom dijasporom u Nemačkoj, 2. decembra, u saradnji sa Centrom za dijasporu i predstavništvom Privredne komore Srbije u Nemačkoj biće organizovana radionica.

Oba događaja su otvorenog tipa, te organizatori upućuju poziv studentima i predstavnicima srpskih udruženja u Nemačkoj da se prijave za učešće.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво