Beograd na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Od 6. do 8. novembra, Turistička organizacija Beograda (TOB) je nastupila na Svetskom sajmu turizma u Londonu / World Travel Market 2017, jednom od vodećih i najvećih sajmova turizma na svetu, koje je mesto susreta za više od 50.000 izlagača i profesionalnalnih posetilaca, predstavnika najznačajnijih subjekata globalne turističke privrede, piše u saopštenju TOB-a.

Na objedinjenom izlagačkom prostoru pod okriljem Nacionalne Turističke organizacije Srbije, uz TOB učestvuju i turističke organizacije Vojvodine i Novog Sada, zatim Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Nacionalna avio kompanija Er Srbija, agencije Glob Metropoliten Turs, Serbia Tour Operator - DMC for Serbia and Balkans i Omniturs, hoteli Radisson Blu Old Mill, Belgrade City Hotel, Life Design Hotel, JP Stara Planina, MK Mountain Resort.

Nastup Turističke organizacije Beograda je fokusiran na promociju Beograda kao city break destinacije, grada kulturnih i sportskih manifestacija, i kao poželjne destinacije za podsticajna i MICE putovanja. Tokom prvog dana sajma predstavnici Turističke organizacije Beograda su već obavili veliki broj razgovora na unapred zakazanim sastancima.

Na sajmu se uporedo održava i veliki broj edukativnih predavanja i radionica, na kojima se predstavljaju najnoviji trendovi u marketingu, brendiranju u promociji destinacija.

broj komentara 0 pošalji komentar