Магазин Србије на вези, РТС Свет, 21.00

Гости "Магазина" су начелник Уметничког ансамбла "Станислав Бинички", капетан фрегате Светозар Василески, одговорна уредница Музичке редакције РТС-а Силвана Грујић и наш представник на Дечјој песми Евровизије, Дарија Врачевић и Кики Лесендрић. "Магазин" можете гледати и на РТС2 у суботу, 12. октобра у 11.30.

После успешне априлске премијере, група позоришних ентузијаста из Торонта, одиграла је чувену "Госпођу министарку" још два пута ове јесени и то пред пуним салама. Сав приход од ове представе намењен је хуманитрној организацији "Мали свет Канада" која стипендира талентовану децу у Србији и Републици Српској. 

Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички", у склопу обележавања свог јубилеја одржао је концерт - рок симфонију, у Великој дворани Коларчеве задужбине. Гост начелник Уметничког ансамбла капетан фрегате Светозар Василески.

Дечја песма Евровизије 2019. биће седамнаесто по реду такмичење намењено деци. Одржаће се у граду Гљивице, у Пољској, у Гљивице арени 24. новембра.

Гости емисије одговорна уредница Музичке редакције РТС-а Силвана Грујић и наш представник Дарија Врачевић.

Музички гост Кики Лесендрић.

Уредник Бобан Ковачевић

Музички уредник Бранка Лолић

Режисер Драгица Гачић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво