Проблем са издавањем пасоша у Шпанији

Трагом објаве на Фејсбуку коју је потписао Александар Ђорђевић из Шпаније, “Србија на вези” покушава да сазна да ли ће Срби у Шпанији до краја ове године обезбедити нове путне исправе и на који начин. Емисија је на програму у четвртак, у 19:00 сати.

Александар Ђорђевић из Шпаније је на Фејсбуку написоа да су контактирали конзуларно одељење  aмбaсaдe Србиje у Maдриду, "кoje ни пoслe 2 гoдинe oд пoчeткa издaвaњa нoвих дoкумeнaтa нeмa aдeквaтну oпрeму зa издaвaњe истих, a нa питaњe кaдa ћe пoчeти њихoво издaвaњe нису имaли oдгoвoр. Oнo штo je чињeницa je дa укoликo сe пoслe 1. jaнуaрa 2012 упутитe кa Србиjи ниje сигурнo дa ћeтe у дoмoвину мoћи дa уђeтe, jeр вaш пaсoш нeћe бити вaлидaн". У "Србији на вези" покушавамо да нађемо одговор на ово питање...

На предлог Француске амбасаде у Београду , Француско министарство просвете у Паризу , одликовало је Борку Весовић, професорку француског језика у Ужицу. О свом хуманитарном раду и љубави преме српском народу говориће парижанка Ана... Срби у Минхену се припремају за "Вече о Скадарлији".

Уреднице Јелена Ђорђевић Поповић и Лидија Радуловић

Редитељ Ернестина Глигоријевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво