Поклони радост јер срећа је већа кад се дели

Осму годину по реду, поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника, као и Савиндана, Српски културно-информативни центар Срба у Македонији "Спона" из Скопља, уз помоћ својих чланова, хуманиста, пријатеља, спортиста, професора, наставља са акцијом прикупљања средстава за куповину пакетића за најмлађе, како на ширем подручју Македоније, тако и на Косову и Метохији.

Хуманитарна журка под називом „Поклони радост-срећа је већа када се дели" одржана је 24. децембра, у „Мош кафеу".

"Желимо да бар на тренутак у време празника усрећимо децу којој је помоћ заиста потребна. Позивамо све наше пријатеље и компаније, да помогну и донирају у складу са својим могућностима, јер дечији осмех нема цену", поручују из Споне.

Прикупљена средства биће искоришћен за куповину поклона за децу на Космету, а пакетићи који већ стижу у просторије Споне, намењена су деци на територији Македоније.

Хуманитарна акција настављена је 3. јануара у Кучевишту. Педесетак српске деце школског узраста су уочи Божића обрадована поклонима. Осмеси су се раширили испред закључане Цркве Светог Спаса, задужбине Цара Душана.

Дарови, донације могу да се доставе у Центру СПОНА (ул. Кирила и Методија 30) у Скопљу, сваког радног дана од 9 до 17 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво