Љубав или страх, питање је сад

Љубав и страх - наши су свакодневни сапутници, теме које су вечите инспирације уметника, а о којима се разговарало у Градској кући (Volkshaus) у Цириху са Иваном Кокезом.

Иван Кокеза је дипломирао инжењерство на београдском универзитету 1987. годинe. У току протеклих 25 година Иван Кокеза је био CEO / генерални директор и консултант с интезивним искуством у више области укључујући енергетику, нафту и гас, фармацију и медицинске технологије, систем сателитског праћења и другим иновативним индустријама.

Био је члан у осам Управних одбора у компанијама у САД, Канади, Швајцарској, Француској и Немачкој и једног Управног одбора у Србији. Такође је водио тимове и учествовао у веома различитим пројектима у 38 земаља.

Пре пет година је основао фирму, Kokeza Consulting, менаџмент консалтинг компанију фокусирану на лидерство, стратегије, управљање променама, и континуирани развој пословања.

Иван Кокеза већ годинама држи веома посећена предавања широм света. На шармантан и непосредан начин, објашњава и одговара на сва питања посетилаца. Интерактивност је оно што чини успешним његова предавања. Ипак, ово предавање се разликовало од многих других.

Поред интересантне теме и елоквентног мотивационог говорника, учествовали су и уметници који су поезијом, песмом и музиком одговорили, на свој начин, на питања о љубави и страху. Уметници који су обогатили вече Ивана Кокезе су били Снежана Петровић књижевница, затим Божица Боба Недељковић вокална солисткиња, Марија Фукс Ереш џез вокал, Сандро Алексић професор музике и Данијела Бјелица сопран која је била изненађење вечери, а организатор ове вечери био је Радио Круг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво