Октобарски књижевни салон 19. октобра у Франкфурту

Удружење писаца „Седмица", књижевна заједница Удружења књижевника Србије, позива све књижевне ствараоце, чуваре српског језика и културе и љубитеље лепе писане речи на Октобарски књижевни салон који ће се одржати 19. октобра у Франкфурту на Мајни.

Октобарски књижевни салон ће се одржати у суботу 19. октобра са почетком у 18 часова, у SAALBAU Bornheim, Arnsburger Str. 24, 60385 Франкфурт на Мајни.

Очекују се бројни писци и уметници из Београда, Ниша, Косовске Митровице, Струге, Битоља, Париза, Швајцарске и целе Немачке. Ово је јединствена прилика да се на једном месту нађу књижевни ствараоци, књижевни критичари, издавачи, уметници, публика, подмладак и сви љубитељи добре књиге.

Tакође Седмица позива све малишане да им се придруже 16. октобра у Српском културном центру у Офенбаху, Strahlenbergerstraße 127, 63067 Offenbach од 17 часова, на дружењу са Дејаном Алексићем, књижевником, писцем за децу из Краљева. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво