Још једна награда за филм "Био двапут један краљ"

На управо завршеном "Варшавском форуму филмова за децу" (Warsaw Kids Film Forum), То Блинк Аниматион студио освојио је награду за дугометражни анимирани пројекат у развоју - "Био двапут један краљ".

Награду додељује EAVE, европска асоцијација продуцената, у виду стипендије која је припала продуценткињи студиа Андријани Софранић.

Андријана је, заједно са редитељем Војином Васовићем и сценаристкињом Дуњом Петровић представљала пројекат у Варшави на pitching форуму којем је присуствовао велики број представника водећих европских дистрибуционих и продајних компанија.

"Био двапут један краљ" је дугометражни анимирани филм у развоју. Већ је подржан од стране MEDIA програма Креативне Европе, као и путем кокурса за развој анимираних пројеката Филмског центра Србије. Екипа филма предвођена арт директором Николом Степковићем овога лета била је полазник радионице за развој карактера ANOMALIA у Чешкој, где су уз помоћ GeefWee Bodoe-а, прослављеног дизајнера Дизни и Pixar studia усавршавали концепте и ликове за овај дуго.

број коментара 0 Пошаљи коментар