Додељене "Златне значке" истакнутим уметницима, научницима, културним посленицима...

Културно-просветна заједница Србије и Министарство спољних послова, Управа за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, доделили су по 44. пут "Златне значке" за дугогодишњи допринос развијању културних делатности, за несебичан, предан и дуготрајан рад и стваралачки допринос у ширењу културе.

На свечаности у Народном позоришту у Београду додељено је 6о признања одабраним, истакнутим уметницима из свих области стваралаштва, истраживачима и научниницима, професорима универзитета, новинарима, менаџерима, привредницима и посленицима културе из Србије, региона и свих крајева света.

Међу награђенима су и колеге из РТС - Вера Катанић, уредник у Програму за дијаспору, Веселин Грозданић, редитељ и Ненад Камиџорац, музички уредник.

Покровитељ овог значајног признања је Министарство културе и информисања Републике Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво