За лепшу дечју Божићну причу

Хуманитарна организација "Срби за Србе" покренула је нову Божићну кампању за прикупљање донација за помоћ социјално угроженим породицама и њиховој деци.

"За све ово време, улазећи у преко 2.000 домова, схватили смо да највећи хришћански празници могу да буду веома добар покретач не само за наше донаторе, већ и за саме породице, које симболично празнике доживљавају као наду за нови почетак који ће водити у неку светлију и бољу будућност. Због тога у овој великој Божићној акцији коју традиционално покрећемо потребна нам је помоћ свих наших донатора.

Наша база породица којима је помоћ хитно потребна већ сада броји преко шест стотина. Божићна акција је први корак ка циљу да прикупимо средства да бисмо обезбедили горепоменути нови почетак, светлију и бољу будућност и тиме исписали једну нову причу, која ће, за разлику од приче Достојевског, показати да још увек постоје на хиљаде племенитих људи који неће окретати главу, већ ће активно учестовати у нашој заједничкој борби за боље сутра оних којима је сада најтеже.

Како бисте уградили „слово" или „реч" у ову нашу Божићну причу, потребно је уплатити средства на неки од рачуна Хуманитарне организације Срби за Србе", пише на сајту организације Срби за Србе (srbizasrbe.org), где можете видети све детаље о акцији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво