На веслу прича: "Младунче", Милета Продановић, РТС Свет, 21.49

"Младунче" је за ову прилику адаптирана приповетка из збирке "Агнец" Милете Продановића. Писац, сликар, предавач на Факултету ликовних уметности у Београду, Милета Продановић, објавио је десет романа, четири књиге прича, две књиге путописа и есеја и једну збирку поезије. Његови радови преведени су на дванаест европских језика. Излагао је у земљи и иностранству.

Редитељ, продуцент, аутор оригиналног концепта: Растко Шејић; композитор, монтажер тона: Владимир Лешић; камера: Часлав Петровић (ДП), Марко Ристић; монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; менаџер продукције: Слободан Видић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: Љубомир Миљевић, Срђан Русић, Јово Чанак; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић

Пројекат подржала: Градска управа града Београда - Секретаријат за заштиту животне средине

Подршка: 350.org i Climate Action Network Europe

Продукција: Удружење „Шта хоћеш" © 2015 - wdoyouw.org

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво