Туристичка понуда Београда на сајму у Берлину

Туристичка понуда Београда је и ове године представљена на једном од највећих и најзначајних сајмова туризма у свету ITB 2018 учешћем Туристичке организације Београда на овом сајму, у периоду од 7. до 11. марта, пише у саопштењу ТОБ-а.

Сајам туризма ITB 2018 (Internationale Tourismus-Börse Berlin) представља водећу светску платформу за око 10.000 излагача из 180 земаља, преко 200.000 посетилаца од чега половину чине пословни посетиоци, и 8.000 представника медија, ради прегледа трендова глобалног туристичког тржишта кроз све његове сегменте.

Туристичка организација Београда је током прва два дана сајма посвећених пословним сусретима имала низ састанака са великим бројем туроператора из целог света, који су били веома заинтересовани да укључе Београд у своје понуде.

Такође је било речи и о заједничкој понуди са ТО Репубика Српска.

Директор ТОБ, Миодраг Поповић дао је интервјуе водећим медијима истакавши адуте наше престонице у овој туристичкој сезони. 

Београд је на овом сајму представљен под окриљем Националне Туристичке организације Србије, са понудом за city break ​ путовања, активног одмора, различитих туристичких програма, манифестација и догађаја.

У Београду је у 2017. години забележен рекордан број туриста из Немачке, са 46.503 посетилаца и 83.728 остварених ноћења што представља повећање од 26% односно 20% у односу на претходну годину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво